Waar moet bedrijfskleding in de horeca aan voldoen?

Goede werkkleding in de horeca die representatief is voor jouw merknaam en die het hele team dezelfde uitstraling geeft is belangrijk. Het is dus verstandig om goed te kijken naar wat voor bedrijfskleding jouw personeel krijgt. Het ene kokspak is het andere niet er er zijn verschillende dingen waar je rekening mee kunt houden. In dit artikel worden deze dingen besproken. Zo weet jij goed waar je op kunt letten bij het aanschaffen van de bedrijfskleding voor jouw personeel.

Waar kun je uit kiezen?
Tegenwoordig is er zoveel mogelijk op het gebied van kleding voor jouw personeel. Je kunt de kleding vaak helemaal laten aanpassen op jouw wensen. Of je nu een sterrenrestaurant of een cafetaria runt, een passende werkoutfit hoort er gewoon bij. Bij Horecawebstore is er voor elke horecazaak wel een geschikt pakket bedrijfskleding. De keuze is heel erg groot, denk aan hoofdbedekking, bovenkleding, broeken, schorten of slofen en schoenen in veel verschillende stijlen.

Veiligheid
Veiligheid is een heel erg belangrijk punt als het gaat om kokskleding voor in de horeca. Bedrijfskleding voor de horeca moet, naast dat het er representatief uitziet, ook brandveilig zijn. Er wordt tijdens het werken in de keuken veel op en neer gelopen en een ongeluk met vuur is snel gebeurt. Laat het punt veiligheid daarom zwaar meewegen wanneer je werkkleding uit gaat kiezen.

Comfort
Comfort is erg belangrijk bij werkkleding. Wanneer het personeel werkkleding aan heeft waar ze zich fijn in voelen, stralen ze dat ook uit. Stretchstoffen die goed ademen zijn fijn voor de bediening om in te werken. In de keuken is het fijn om te werken in een koksbuis met de juiste pasvorm die een goede katoen kwaliteit heeft. Let erop dat er niet te veel zakken in de kleding zitten. Zo voorkom je dat jouw personeel vaak de handen in de zakken doet, ze moeten namelijk hun handen vrijhouden om de gasten zo goed mogelijk te kunnen helpen.