Top 6 high tea locaties in Overijssel

Ben je op zoek naar een leuk uitje met vriendinnen, zus(sen) of je moeder? Kijk dan eens naar een leuke locatie voor een high tea. Een high tea bestaat uit een etagère met hartige, maar vooral zoete hapjes onder het genoten van diverse soorten thee. Woon je in Overijssel? Dan hieronder de top 6 high tea locaties in Overijssel. Zit de stad die je leuk vindt er niet tussen? Via hightea.nl zijn er nog meer leuke high tea locaties in Overijssel te vinden.

Eetcafe Giethoorn

Ben je erg fan van zoetigheid en het centrum van Giethoorn? Kies dan voor een heerlijke high tea bij Eetcafe Giethoorn. Zo kun je genieten van het leuke centrum van Giethoorn, maar ook van een heerlijke high tea op een mooie locatie in Giethoorn. Vanaf 13,50 euro per persoon geniet je hier al van een heerlijke high tea.

Rietstulp

Houd je erg van water en ben je fan van high tea’s? Kies dan voor een high tea bij de Rietstulp. Dit mooie pand is gelegen aan het water in Giethoorn en je kijkt dan ook je ogen uit tijdens de heerlijke hapjes en kopjes thee. Je geniet hier al van een high tea vanaf 23,50 euro. 

Le Pompidou

Ben je op zoek naar een leuke locatie in Enschede? Dan zit je bij Le Pompidou helemaal goed. Dit familierestaurant ziet er erg gezellig uit en voor een heerlijke high tea, kun je hier na reservering, prima aanschuiven. De ambiance is sfeervol te noemen en vanaf 19,50 euro geniet je hier al van een high tea. 

Brasserie het Vliegerhuys

Ben je fan van Zwolle en wil je graag high-tea’en in één van de mooiste panden van de stad? Kies dan voor een high-tea bij Brasserie het Vliegerhuys. Deze brasserie bevindt zich in de binnenstad van Zwolle en je zal je vergapen aan de prachtige details van het pand. Een high tea heb je hier al vanaf 22,50 euro. 

Bistro de Stadshoeve

In Zwolle heb je ook Bistro de Stadshoeve waar je een high tea kunt bestellen. Je kunt op deze locatie genieten van natuur en een lekker uitgebreide high tea. Vanaf 19.50 is het al mogelijk om hier lekker met vriendinnen of familieleden te high tea’en. 

Bakkerij Olde Keizer

In Oldenzaal is bakkerij Olde Keizer gelegen. Hier kun je een high tea meenemen naar huis met hapjes met de kwaliteit van de bakker. Hoe heerlijk is het om in je eigen achtertuin of serre te genieten van een heerlijke high tea met lekkere thee’tjes?

Heb je liever locaties voor een high tea in Almere? Ook dat is uiteraard mogelijk. Kijk online dan eens rond voor de leukste locaties.