Over Restaurant Catalogus

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAMijn naam is Elizabeth, ofwel Liz, en van lekker uit eten gaan met vrienden en familie word ik happy. Ik ben inmiddels dan ook al bij de nodige ’tentjes’ geweest.

Het leek me leuk om hier, naast de geijkte restaurants, ook de plekjes te noemen waar ik graag kom, maar die wellicht minder bekend zijn. Ik heb ook zaken opgenomen die niet onder de noemer ‘restaurant’ vallen, maar waar ik wel heel erg lekker gegeten of gesnackt heb. Leuk dat je mijn site komt bekijken.

Ik heb mijn verzameling voor het gemak onderverdeeld per provincie. Daarnaast is er ook een categorie voor mijn tips wanneer je naar het buitenland gaat, want reizen is mijn passie, en ik probeer in het buitenland ook zoveel mogelijk tentjes uit.

Bovendien kun je bij het zoeken gebruik maken van de tags om makkelijker te vinden wat je zoekt.

Heb je een tip, neem dan even contact op via het formulier!