Oriental Green House

Oriental Green House

 

In ons bijzondere Aziatisch restaurant in Eindhoven: Oriental Green House heeft u de keuze in drie diner ervaringen.

 

  • spectaculaire showcooking in het Japans restaurant Teppanyaki
  • veelzijdige gerechten proeven van het Pacific Ocean Buffet
  • genieten van vers bereide sushi in het beste restaurant Eindhoven

 

Wij verzorgen u in onze unieke locatie in Eindhoven een unieke ervaring. Zowel voor een romantische date met twee als grote groepen kunt bij u ons terecht.

Onvergetelijke avond showcooking

Of u nu iets te vieren heeft met de collega’s, vrienden of kennissen, of op zoek bent naar een unieke ervaring om je date te imponeren: dan zit je bij Oriental Green House aan het juiste adres. In ons Japans restaurant Teppanyaki halen we de koks naar uw tafel. De geschoolde chef-koks imponeren zowel jong als oud met een imposante vuurshow aan de bakplaat. Vlak voor uw ogen worden uw bestelde gerechten vers bereid. En er is voor elke smaak wat wils: vis, vlees of vegetarisch, bij ons kan iedereen terecht! Ook met allergieën of dieetwensen houden wij graag rekening.

 

Veelzijdig Pacific Ocean Buffet

Bent u benieuwd naar de uitgebreide keuken van Azië? Wilt u overal eens van proeven? Dan biedt ons Pacific Ocean Buffet een uitkomst. Houd u wel plaats over om ook te kunnen snoepen van het al even uitgebreide dessertbuffet?

 

Sushi restaurant, ook afhaal

Wie Azië zegt, zegt natuurlijk ook sushi. Onze geschoolde chef-kok zorgde dat ons restaurant het label beste sushi restaurant in Brabant binnenhaalde. Maar oordeel vooral zelf!