Ming Kee

In het centrum van Den Haag, randje China Town, zit het Chinese restaurant Ming Kee Fast Food.

In dit Chinese restaurant gaat het niet om chique bekleding en dergelijke, maar om snelheid en heerlijk eten. Op het eerste gezicht ziet het restaurant er niet heel gezellig uit. De tafels en stoelen staan dicht op elkaar en het ziet er allemaal niet heel duur uit. Maar de kracht van dit altijd drukke restaurant zit in de snelheid van het bereiden van je eten en natuurlijk het eten zelf. Je bestelt aan de kassa, krijgt een nummertje en kunt gaan zitten. In minder dan 10 minuten heeft iedereen zijn eten.

Ze hebben een groot aanbod in eten, de meeste gerechten met nasi of bami, maar ook veel soepen etc. Je krijgt een goed gevuld bord en het eten is heerlijk. Het vlees is altijd goed mals en er is nooit iets aangebrand of te rauw. Wat je soms ziet bij Aziatische restaurants is dat het eten veel te pittig is, maar dat is hier zeker niet het geval en je kan sambal er los bij krijgen. Als laatste maar zeker niet onbelangrijk: het eten is erg goedkoop, je betaalt voor de meeste gerechten rond de zes of zeven euro.

Zoek je een restaurant voor de gezelligheid, is Ming Kee niet aan te raden. Maar als het gaat om snelheid, kwaliteit eten en de prijs, dan zit je hier perfect.

Adres: Gedempte Gracht 405-B, Den Haag