Een groothandel in food artikelen voor bedrijven in Leisure, Retail en horeca

Een groothandel in food artikelen voor bedrijven in Leisure, Retail en horeca

Ben jij eigenaar van een bedrijf in de Leisure sector, Retail sector of horecasector en ben je op zoek naar een betrouwbare groothandel in food artikelen die met je meedenkt en je van alle producten in jouw assortiment kan voorzien? Dan ben je bij Groothandel Albatros aan het juiste adres. Groothandel Albatros is een ervaren groothandel in food artikelen en non food. Als groothandel leveren zij producten van zowel A-, als B-, C- en huismerken aan allerlei bedrijven in de Leisure sector, Retail sector en horecasector. Benieuwd naar wat Groothandel Albatros voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Lees dan snel verder.

Tankstations

Ben jij de eigenaar van een tankstation en zit daar ook een kleine shop bij, waar klanten terecht kunnen voor snacks en andere producten? De producten voor jouw shop kun je eenvoudig bestellen bij Groothandel Albatros. Van snoep en chips voor onderweg tot producten die gemakkelijk vergeten worden bij de boodschappen en vervolgens nog even snel bij het tankstation gehaald worden, zoals koffie en suiker, alle producten voor jouw tankstation shop kun je tegen een scherpe prijs inkopen bij Groothandel Albatros.

Campings

Ben jij eigenaar van een camping en wil je een campingwinkel openen om jouw gasten nog beter van dienst te kunnen zijn? Een campingwinkel is een compacte supermarkt waar de gasten hun kleine boodschappen kunnen doen en hun ontbijt kunnen scoren. Ze kunnen er terecht voor veelgebruikte producten zoals drinken, koffie, suiker en broodbeleg, maar ook voor producten zoals shampoo en afwasmiddel. Om de voorraad van jouw campingwinkel op peil te houden is een betrouwbare groothandel onmisbaar. Groothandel in food artikelen Albatros kan jou voorzien van alle producten in het assortiment van de campingwinkel en denkt graag met je mee.

Busmaatschappijen

Ook busmaatschappijen met touringcars kunnen gebruik maken van de diensten van Groothandel Albatros. Ben jij eigenaar van een bus of een busmaatschappij en wil jij de passagiers onderweg wat te eten en te drinken aan kunnen bieden? Ook dan kun je terecht bij Groothandel Albatros. Van verschillende snacks zoals koekjes, chocolaatjes of hartige snacks tot drinken, het assortiment van Groothandel Albatros bevat passend eten en drinken voor elk soort reis.

Recreatieparken

Recreatieparken zijn parken waar men vaak niet alleen kan overnachten, maar waar je ook terecht kunt voor vermaak. Hierbij kun je denken aan een park met een buitenzwembad of zwemplas, een speeltuin (soms indoor) en diverse activiteiten zoals bijvoorbeeld waterfietsen verhuur, lasergamen en midgetgolven. Bij dergelijke parken zit vaak een kleine parkwinkel, zodat bezoekers en gasten ook op het park terecht kunnen voor hun boodschappen. Groothandel Albatros kan ook aan deze parkwinkels allerlei verschillende producten leveren.

Retailers

Sommige bedrijven die niets met de foodindustrie te maken hebben kiezen er toch voor om bijvoorbeeld bij de kassa wat eten en drinken te verkopen. Ook deze bedrijven kan Groothandel Albatros van dienst zijn. Het assortiment van Groothandel Albatros bevat diverse producten die zeer geschikt zijn voor kassaverkoop, zoals chocoladerepen, blikjes en/of flesjes drinken en kleine zakjes snoep. Als groothandel in food artikelen is Groothandel Albatros ook dit soort bedrijven graag van dienst.