The Ice Cream Doctor

Wanneer ik in Florida ben, ga ik altijd naar Inverness voor mijn dosis ijs. Bij de Ice Cream Doctor kun je kiezen voor een half dose, one dose, double dose, over dose of double over dose.

Meestal kies ik de double dose, wat meer dan genoeg is want, zoals meestal het geval in Amerikaanse zaken, zijn de porties niet bepaald klein. Ook is er veel keus in smaak en toppings. Zo heb je de smaak moose droppings, of bijvoorbeeld cotton candy. Mijn personal favorite is de extreme chocolate met nootjes topping.

Ice Cream Doctor ligt in historic Inverness, en heeft een soort van fifties vibe. Naast ijs kun je hier ook terecht voor typisch Amerikaans fastfood zoals hotdogs.

Bovendien is het personeel hier erg vriendelijk. Meerdere redenen dus om hier eens een bezoekje aan te brengen. En dan hebben we een belangrijke reden nog niet genoemd: in een staat waar de temperatuur gemiddeld rond de 25 graden ligt, heb je af en toe wat verkoeling nodig. En hoe kun je dit beter doen dan door een overheerlijk ijsje te eten?

Adres: 106 N Pine Ave, Inverness, FL34450